Regélő - év végi hajtás és hurrá nyár! 2024/7

Még a tavaszi zsongás része volt ez a képzés, amit izgatottan és kíváncsisággal telve éltem meg. 

438101454_773877041387594_3086096405265058377_n.jpg

Még a női jóga oktatóképzésen készült fotóval készültem erre a jeles napra:

Anyák napjára 💕
A képzés végi erdőmerülés hívta életre ezt a kis szivecskét, miközben épp azt súgta Földanya, hogy nem kell mindig az árral szemben úszni, meg lehet fordulni és könnyedén belehelyezkedni az áramlásba. Ez az üzenetem számotokra is, Anyák, hogy nem kell mindig belefeszülni. A legtöbb, legjobb, amit tehetsz, hogy jelen vagy. Most.
Lehet, hogy egy kép erről: kucsmagomba, magoncok és fa
Kis Kalandorok!
Hetek óta elég "kocsmás" az orgánumom 😅, de most végre itt az új mese, ami már alig várta, hogy végre eljuthasson hozzátok. Hozom időben, hogy el ne feledjétek bekészíteni estére! Induljunk együtt az úton, és engedjétek, hogy rátok találjon az inspiráció!
Apropó, a Babutilluson ugyan most utazunk együtt először, de ígérem, hogy nem utoljára. 😉 Egy egész regény várja már, hogy elmeséljem💕
Esti mese relaxáció 🧜‍♀️ a Babutilluson 🐙
Szaladnak a napok, húzós volt ez az év vége is. Teendő-hegyek, feladatlisták útvesztőjéből sikerült egy kicsit kiszakadni, kicsit kapcsolódni. A jóga világnapját is pihenéssel és természetesen jógával töltöttük együtt a gyerekekkel. Közben pedig éppen ezen a napon kaptam meg ezt a szépséges, számomra is kedves és megtisztelő oklevelet is. Gondoltam, megmutatom nektek is!
Természetesen a háttérben egymillió dolgon vagyok rajta, többek között az új mesén is. Nagyjából már megkörvonalazta a Nagy Meseszövő, hogy mit fogok nektek mesélni, aztán pedig sorakoznak majd az újdonságok is! Még egy kis türelem 🙂
Barnuska pedig korrektúrázza a következő meseregényt. Milyen csodás is az, ha van a családban valaki, aki mindennél jobban szeret olvasni meg kritizálni 😃 Kamatoztatom a tehetségét 🥰
Készülődök az esti mese relaxációkat is könyv formába önteni, illetve ötösével csomagolva, letölthető formátumban pedig hamarosan elérhetők lesznek a webshopban is a mesék. Jövök majd a részletekkel!
Lehet, hogy egy kép erről: szöveg
A lakásfelújítás teljesen elterel, lakókocsizunk, kerti csövezés van, de végre itt vagyok az új mesével! Akadt egy szusszanásnyi időnk feljutni Létrás-tetőre a Bükkbe, és megfürdőzni újra - a gyerek által- a létrási életérzésben. A nomád tábor csodáját hozom nektek lenge pillangószárnyon, miközben talán még az erdő is azt susogja, hogy a változás jó, a változás maga a fejlődés.
Hallgassátok szeretettel!
esti_mese_relaxacio_letrasi_lepke_1.jpg

A Csillagbérc blog a Mama Manisha Mesék és Jóga minden tartalmával együtt nőknek, anyukáknak, gyógyulni vágyóknak, útkeresőknek, úton levőknek, együttrezgőknek, spirituristáknak szolgáltat egy helyet, ahol a lélek pár percre megpihen, ahol kérdések ébrednek, és válaszok születnek.

További mesés és jógás tartalmakért pedig látogass el a

honlapunkra: www.mamamanisha.com illetve a

Youtube csatornánkra: https://www.youtube.com/@MamaManishaYoga

És csatlakozz hozzánk a közösségi média felületein is

Facebook: https://www.facebook.com/mamamanishayoga

Instagram: https://www.instagram.com/mamamanishayoga/

Pinterest: https://hu.pinterest.com/mamamanishamesei/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mamamanisha.blog.hu/api/trackback/id/tr1818447085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mama Manisha Mesék és Jóga

Mesék,relaxáció,meditáció, jógagyakorlás minden korosztálynak, anyaélet és lélekemelő szösszenetek, amik közelebb visznek önmagadhoz

Friss topikok

süti beállítások módosítása