Rólunk

Légy üdvözölve Mama Manisha varázslatos mesevilágában!

Ez a mi kis családi szolgálatunk, vállalkozásunk minden ízében közös, hiszen a férjemmel és négy gyermekünkkel együtt éljük át a mesélés örömét, a videók elkészítésének izgalmát, és minden egyebet is, ami ezzel együtt jár. Fürdőzöm támogatásukban és megértésükben, valamint egyúttal első számú inspirálóim és kritikusaim is.

Az utamról sokat megtudhatsz a Csillagbércen. Amióta írni tudok, írok. Naplót, verseket, mindent. 22 évesen megküzdöttem egy daganatos betegséggel, amiből életem szerelme, gyermekeim apja mentett meg. Az ő bátorítására kezdtem bele a Csillagbérc blog szerkesztésébe, majd néhány évvel később a felnőtt jógaoktatói képzésem után, negyedik gyermekünkkel várandósan belevágtam a videók készítésébe és a mesék írásába.

Azóta már megjelent az első meseregényünk is, a Hámori történet, és folyamatban van több további kötet.

Mint egy rendes osztálytalálkozón :) , most tételesen felsorolom:

200 órás Hatha jóga

250 órás Aerial jóga

80 órás Gyermekjóga

60 órás Kismama - és babás jóga oktatói minősítéssel

30 órás Kézen egyensúlyozós- és fordított testhelyzetek ászanái képzés

200 órás Meseterápiás Női jóga is terítékre került, rögtön karöltve a

Mother Nature Anyakör vezetői tanfolyammal, amire óriási igény van.

Születőben van az erdőfürdő-vezető képzés és nagyon erősen kacérkodom a dúlasággal, mert egyszerűen szeretném továbbadni a tapasztalataimat, és segítő, megértő, megengedő támogatást adni a kismamáknak, édesanyáknak-  nemcsak a jógaórákon. 

De  idetartozik a Yin- jóga tanfolyam, a holisztikus szemléletű női coach képzés, blabla, állandóan tanulok. :)

200 órás a legdurvább csomókat is türelemmel kibogozó képesítéssel rendelkezem. :)

Angol-magyar szakos egyetemi és mezőgazdasági mérnöki diplomáért is megdolgoztam.

A KMT (komplex mozgásterápiás) fejlesztői minőségem hab az állandó lelkesedésű tanulásom tortáján, amit Bene Máté és Csíki Mariann Gyerekanatómia képzéssel tettem még teljesebbé. 

Folyamatosan időt szakítok újabb ismeretek megszerzésére is, mint például a traumán átesettek segítése a jóga által vagy a diszkriminációmentes szemlélet gyerekjóga során. A tanulás pedig soha véget nem érhet. :) A mozgás különösen fontos szerepet játszik az életünkben. Hisszük és valljuk, hogy a gyermek legfontosabb "feladata" a mozgás. Ezért is ástam, ásom magam egyre mélyebbre a témában. A munkám során minden nap szembesülök azzal, hogy az oktatási rendszer egyre kevesebb gyerekre húzható rá, és ezek a számkivetett gyerekek magányosan, megalázottan kullognak az útvesztőben sokszor szülői és/vagy pedagógusi segítség nélkül. Holott nincsen velük semmi baj, csak nem megfelelő módszerrel próbálkoznak náluk. Minél többet tanulok, annál inkább látom, mennyi mindennek szeretnék még utánajárni, és szép lassan kezd összeállni előttem a kép.

Írom nektek a sok-sok relaxációs mesét, a meseregényeket. Mert a mese a mozgás és játék mellett a másik kulcs. Az életünk mesék nélkül szegényes, szürke időtlenséggé válna. A mesék varázslatos világa minden hétköznapom. Az iskolában, a jógás csoportokban, a gyermekeimmel együtt belemerülve, de a női jógaórákon is mesélek (és igen, néha bele is alszanak :D ) 

További érdekességek, történetek pedig mind-mind megtalálhatók a Facebookon, a blogon és itt a honlapon is! :)

A Csillagbérc blog a Mama Manisha Mesék és Jóga részeként nőknek, anyukáknak, gyógyulni vágyóknak, útkeresőknek, úton levőknek, együttrezgőknek, spirituristáknak szolgáltat egy helyet, ahol a lélek pár percre megpihen, ahol kérdések ébrednek, és válaszok születnek.

További mesés és jógás tartalmakért pedig látogass el a

honlapunkra: www.mamamanisha.com illetve a

Youtube csatornánkra: https://www.youtube.com/@MamaManishaYoga

És csatlakozz hozzánk a közösségi média felületein is

Facebook: https://www.facebook.com/mamamanishayoga

Instagram: https://www.instagram.com/mamamanishayoga/

Pinterest: https://hu.pinterest.com/mamamanishamesei/

A családunk néhány éve :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mamamanisha.blog.hu/api/trackback/id/tr918435285

Mama Manisha Mesék és Jóga

Mesék,relaxáció,meditáció, jógagyakorlás minden korosztálynak, anyaélet és lélekemelő szösszenetek, amik közelebb visznek önmagadhoz

Friss topikok

süti beállítások módosítása